Miért vagy különleges?

Kép

Nap mint nap látunk szép, sőt gyönyörű lányokat, utcán,metrón, bárhol. Ilyenkor megijedünk, és elkezdjük olyan gondolatokkal bombázni magunkat,hogy mi mennyire csúnyák, értéktelenek vagyunk egy olyan lány mellett mint Ő…feltesszük a szokásos kérdéseket: Én miért nem úgy nézek ki? Miért nincsenek olyan lábaim? stb…ilyeneken gondolkodunk 20 vagy akár 30 percet, most jön a csattanó: TELJESEN FELESLEGESEN. Miért? Azért mert hiába szidjuk a szomszédot is, te nem Ő vagy hanem te. Semmivel sem vagy kevesebb nála. Nincs olyan hosszú szőke hajad? Ez azért van,mert neked barna és röviden áll a legjobban. Nincs olyan mediterrán bőröd? Azért mert te egy gyönyörű porcelán bőrű lány vagy. Nézzük tehát a dolgok pozitív oldalát.

Arcforma

Igen,igen. Erről bizony tudnék mesélni. A kerek arc megtestesítője vagyok ,legtöbbször bánatomra…mondhatják nekem,hogy senkit sem izgat az “arcforma” engem viszont igen…de milyen unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy nézne ki. Ha zavar az arcformád nézz utána, hogy optikailag, hogyan változtathatsz rajta. Keress olyan sztárokat akiknek hasonló a tiedhez. És ne szégyelld! Nagyon sokáig nem hordtam összefogva a hajam. Kerek..blah…ezt éreztem. De tudod mire gondoltam? Hogy igenig fel fogom vállalni! Ez vagyok én! Ha nem tetszik ,nem kell nézni. :)) 

Szem

 Túl kicsi, túl nagy, fura formájú…annyi féle variációt hallottam már,hogy nehéz lenne felsorolni. Kicsi a szemed? A smink a barátod. :) Ugyanazt tudom ajánlani mit az arcnál –> NÉZZ UTÁNA! Keress megoldást, praktikákat, próbáld ki,hogy neked mégis melyik smink áll  a legjobban, kérd ki a barátnőd véleményét. Túl nagy? Na ilyet is ritkán hallani,hogy ezzel lenne problémád. A nagy szem SZÉP. Nincs min aggódnod. A színével van baj? Jaj nekem…olyanokon problémáznak az emberek…minden szemszín lehet szép. Gondolj arra, hogy nem véletlenül lett ilyen színű szemed, hiszen NINCSENEK VÉLETLENEK. 

Haj

Az egyike azoknak a “testrészeknek” amikkel a legtöbb baj van. Nem egyenes,..vagy: Túl egyenes…seszínű. és a többi. Létezik hajvasaló/göndörítő, csatok, hajpántok, és még további végtelen számú segédeszköz amivel jobbá teheted. Ápold! Gondozd! Ez csak rajtad múlik ;) Ne mond,hogy nem, mert de. Használj hajpakolást, vágasd gyakran, fésüld. Vannak a neten videók amiken mutatnak pár egyszerű frizurát. Próbáld ki! A haj az egy kiegészítő. Ez járjon a fejedben,és az,hogy mindig van esély a változásra. Ha a fodrászodtól kérsz segítséget, biztos nem mond nemet. :)) 

Orr-száj-fogak

Orr: A tipikus: Túl nagy. Állandóan ezt hallgatom minden 2. embertől. Mondok nektek valamit. Ha valaki szeret téged, akkor az orrod lesz az utolsó amit részletesen megnéz rajtad ;) Ide csak egy tippem van: Fogadd el! 

Száj: ha valaki már a száját is kritizálja akkor szakad el minden megmaradt idegszálam. Mi baj lehet egy szájjal? Túl vastag? Vékony? Rúzzsal lehet csalni, ha szépen húzod meg a kontúr vonalat. Nem találkoztam még olyan fiúval akinek egy szájjal lett volna problémája:) Ne is gondolj arra, hogy valami baj lenne a száddal, mert NINCS. Egyediek vagyunk, és ez bizony azzal jár, hogy nincs belőled kettő. És bizonyos dolgokban eltérünk, külsőleg és belsőleg is.

Fog:Inkább a fogadat nézik mint a szád. Ezt jobb ha tudod. Na itt aztán van lehetőség bőven. Fogszabályzó ha rosszul állnak. Nem olyan szörnyű az. (tapasztalatból mondom;) Sőt, már egészen divatba jött, szóval ha szükséged van rá igazán ne szégyelld, mosolyogj, és a világ visszamosolyog rád. :) 

Test-testfelépítés-alkat

A másik kényes pont egy nő életében. Mindenkinek van egy alap alkata amin sajnos nem tud változtatni, vannak olyan lányok akik inkább molettek, míg vannak olyanok akik nagyon-nagyon vékonyak. Ezt le kell tisztáznod magadban. Ha molett alkatú vagy akkor ne koplalj heteket, hanem fogadd el ,hogy ez vagy te, és ilyen az alkatod. Öltözködéssel sok minden lehet egyébként kompenzálni. :) Ha nem vagy molett alkatú csak felszedtél pár kilót, irány a konditerem, futópálya. Ne add fel! Lásd magad előtt azt a szép karcsú lányt akivé válni akarsz. Sikerülni fog! Hidd el, és valóban összejön! Az a baj,hogy “fiús” alkatod van? Izmosíts! Neked ez a megoldás. És szintén az öltözködéssel csalhatsz egy kicsit. Rengeteg cikket írtak,hogy körte/alma/homokóra alkatúaknak mi áll jól. Olvass utána, és fogadd el a tested! Van olyan fiú akinek ez, van olyan akinek meg amaz fog tetszeni. :))

Remélem segítettem, és megkaptad a választ arra,hogy mégis miért lennél különleges? Azért mert MINDENKI AZ. Ki ebben ki abban. Mindennek a lényege,hogy foglalkozz a testeddel, és persze a belsőddel is, de ahhoz majd egy külön cikket fogok írni. Tudd,hogy nincsenek lehetetlenek,és bármit képes vagy elérni. Mindig van lehetőséged változásra, és ha valamin nem tudsz akkor fogadd el ,hogy ez vagy te. Még egy gondolat amit már említettem: Nincsenek véletlenek! Nem véletlen hogy zöld/barna/kék a szemed, például. Te úgy vagy jó ahogy vagy! 

Hozzászólás